PRX Therapy

PRX Therapy

Een ‘SUPERBOOST’ om de totale conditie van de huid te verbeteren,
Als eenmalige MOOImaker, of als kuur voor een langdurig resultaat

En de perfecte voorbereiding voor iedere huidverjongende behandeling die volgt
Waaronder DSV, Dermapen..

Deze behandeling kan zelfs in de zomermaanden…

PRX-t33 is een professionele behandeling van slechts 15 minuten met een direct resultaat. Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Je kunt kiezen voor:

Skin Booster:

Revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

€99

Anti-aging formule:

Voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Kuur van 4 behandelingen €375

 

Samenstelling en werking

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De unieke combinatie zet de huid aan tot het regenereren (vernieuwen) en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren en zorgt voor een voortdurende stimulatie en aanmaak van collageen en elastine

De behandeling

Tijdens de behandeling brengt de huidspecialist het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied.

Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. De huid ziet er direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat je een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, ook de donkere huid.

Voordelen

De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
Onmiddellijk zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week/ 10 dagen).

Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.
Door de unieke formulering is er geen agressieve werking en frosting op de epidermale lagen.

Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals mesotherapie, microneedling

Nabehandeling & effect-versterkend:

De WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling.

  • Gebruik de WiQo NOURISHING EN MOISTURIZING FACE CREAM voor droge huid. Deze 2 tot 3 keer per dag aan te brengen voor de eerste 3 tot 4 dagen. Daarna kan deze crème een- tot tweemaal per dag gebruikt worden.
  • Daarnaast de WiQo SMOOTHING FACE FLUID één keer per dag (’s avonds) aan te brengen vanaf dag 3 na de PRX-T33 behandeling.
  • Geen andere crème gebruiken binnen 30 minuten voor of na de toepassing van WiQo FACE FLUID.
  • Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling
  • Bescherm de huid tegen direct zonlicht en gebruik SPF 50

 

Om een afspraak te maken of bij vragen over de PRX-T33 behandelingen kun je mij een email sturen door het contactformulier hieronder in te vullen: