https://www.studijobrigitte.nl

Over mij

Ik ben Brigitte Hogervorst, mijn passie voor ‘beauty’ is op jonge leeftijd begonnen. Als klein meisje van 3 liep ik al met een schoudertas gevuld met geurtjes en lipglosjes. En in 1995 ging ik vanzelfsprekend als schoonheidsspecialiste aan de slag.

Ik begon bij Parfumerie van Beem in Amsterdam en na 2 jaar ging ik werken in Hillegom. Tot 2013, toen ik voor mezelf begon in Halfweg, heb ik daar als schoonheidsspecialiste gewerkt.

Voor mij is de cirkel rond…In maart 2018 zijn we naar Hillegom verhuist waar ik ook mijn salon aan huis heb. Ooit hier begonnen als schoonheidsspecialiste en nu met veel ervaring en kennis rijker terug op mijn oude vertrouwde plek.

In mijn schoonheidssalon en nagelstudio aan de van den Endelaan 88 is de sfeer relaxed en worden de schoonheidsbehandelingen afgestemd op jouw wensen en huidbehoefte.

De tijd heeft niet stilgestaan, in de afgelopen jaren heb ik talloze trainingen en cursussen gevolgd.

Je huid is bij mij in vertrouwde handen. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik gecertificeerd SKIN- en Dermapen Therapist, PRX Therapist, DSV-line Expert, gespecialiseerd in huidverjonging en diverse huidproblemen zoals Acne, Rosacea, Couperose…

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment, met natuurlijke beauty als uitgangspunt.

Zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere Cenzaa, Marc Inbane, Dr Massing Long Lashes, WiQo Cosmeceuticals, KRX Aesthetics, DSV Line, Loveli..

Nieuwsgierig? Maak een afspraak, samen kijken we wat ik voor je kan betekenen,

Ik zie je graag binnenkort in mijn salon. Een heerlijke kop thee of cappuccino staan voor je klaar.

Wil je advies of een afspraak bij mij maken? Vul dan het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

    ×

     

    Hi!

    Stuur me een bericht en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Groetjes, Brigitte

    × Neem contact met mij op