https://www.studijobrigitte.nl

Musthaves

Invloeden van interne en externe factoren zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. Door deze ‘Musthaves’ bij jouw gezichtsbehandeling te boeken krijgt jouw huid een extra oppepper afgestemd op jouw huidconditie van dat moment.

HyaluronTherapy

De ultieme dorstlesser voor de huid. Hyaluronzuur Therapy bestaat uit zuivere hyaluron. Het zeer actieve serum zorgt dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd.

Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Hyaluron Therapy zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid.  Dit product is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de ouder wordende huid.

€9

Botuline Beauty Mask

Dit vliesmasker geeft het gelaat een natuurlijke mini-facelift effect, bestrijdt rimpels op aanzienlijke wijze. Huidverbetering a la minute! Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben.
Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

€20

Botuline Look Mask

Een behandeling waar huid- en oogcontour verbetering het doel is. Dit speciale oogcontour masker gaat tekenen van veroudering tegen, fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uitzien. 

€12,50

Vliesmasker

In de diverse vliesmaskers zijn intensieve serums verwerkt. Het juiste masker wordt naar conditie- en huidbehoefte gekozen en in de behandeling toegepast.

€12,50

 

Timeless Caviar Ampul

De oppepper voor de vermoeide of gestreste huid!

€9

Intense Firming Ampul

Op natuurlijke wijze het botox effect!

€9

Acne & Clearify

Brengt de onzuivere, onrustige huid in balans!

€9

Age Reduce Modelage Masq

Voor een gladde, stevige en elastische huid.
Een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker.

De poriën van de huid openen zich waardoor intensieve werkstoffen beter worden opgenomen. De huid is in staat het vocht beter te binden en het masker heeft een gladde, stevige elastische huid tot gevolg.

€20

Microdermabrasie

Microdermabrasie betekend letterlijk “het afslijpen van de huid” en is een mechanische superpeeling, waarmee op een milde en pijnloze manier de huid gecontroleerd wordt gepeeld met diamanten. Waardoor er een nieuwe, jonge, stralende en vooral gladde huid zichtbaar wordt. Inzetbaar bij het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Voor maximale huidverbetering en optimaal resultaat is de microdermabrasie met meerdere Cenzaa behandelingen te combineren.

€25 (alleen te boeken icm een behandeling)

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor advies of om een afspraak te maken:


  KORTE BEHANDELINGEN


  KORTE BEHANDELINGEN

  ×

   

  Hi!

  Stuur me een bericht en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Groetjes, Brigitte

  × Neem contact met mij op