Intake

Bij verschillende huidverjongende behandelingen start ik de eerste behandeling altijd met een uitgebreid intakegesprek & huidanalyse waarbij jouw huidwensen worden besproken, nemen we een anamnese en informed consent formulier door, maken voorfoto’s, en voeren wanneer nodig een Patch test uit (controle evt.allergie).

We nemen de indicaties en eventuele contra-indicaties door en bespreken de richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de behandelingen.

Samen maken we een plan van aanpak en is het bij sommige huidverjongende behandelingen aan te raden om thuis aan de slag te gaan met de geadviseerde producten om jouw huid alvast in een goede conditie te brengen alvorens te gaan behandelen.

Je huid wordt op deze manier alvast voorbereid op de hoge concentratie werkstoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling om zo een nog mooier resultaat te kunnen bereiken. Na +/- 2 weken kom je terug en starten we met de eerste behandeling.

Tijdens de intensieve behandelingen bij StudiJo Brigitte maak ik gebruik van de producten van Cenzaa, Cenzaa 360 Skincode, DP Dermaceuticals, KRX Aesthetics, PRX-t33, WiQo, DSV Line en SQT

Alle behandelingen zijn erop gericht om je huid op een zo natuurlijk mogelijke manier mooi en gezond te houden zonder gebruik te hoeven maken van cosmetische ingrepen als Botox en/of fillers