https://www.studijobrigitte.nl

Hya-Threads

Collageen & Hyaluron twee bestanddelen die in onze huid voor stevigheid en volume zorgen. Deze twee werken samen

Hyaluronzuur zorgt voor het volume in onze huid en bind zich aan het collageen en is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. hoe meer collageen er aanwezig is, hoe beter het hyaluron zich kan binden. En hoe voller, gladder de huid is. Hyaluron houdt water vast, waardoor de huid er stevig, strak en elastisch uitziet. Vanaf de leeftijd van 20 jaar vermindert het lichaam echter de productie van hyaluronzuur, waardoor het weefsel verzakt naarmate we ouder worden.

Collageen zorgt voor de stevigheid van onze huid. Vanaf ons 25ste levensjaar neemt het collageen rustig aan af, per levensjaar is dat zo’n 1%.
Vanaf ons 38/40ste levensjaar gaan de eerste tekenen van het ouder worden dan ook steeds meer opvallen. De eerste zichtbare lijntjes verschijnen rond de ogen, rond de mond en ons voorhoofd.

De huid die met de zwaartekracht in wisselwerking staat, zakt en typische zwaartekrachtrimpels worden zichtbaar.

Dit effect kunnen we tegengaan met de Hya-Thread techniek

Wat houd de Hya-Thread behandeling in

Bij deze methode brengen we, via een speciale door ons ontwikkelde techniek, hyaluronzuur op de huid aan, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

De Hya-Thread wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, waardoor niet alleen volume aan de huid wordt gegeven, maar ook diepe rimpels effectief worden behandeld.

Onze gespecialiseerde techniek maakt absorptie van de Hya-threads in de diepere huidlagen mogelijk, wat resulteert in zichtbare en langdurige verbeteringen.

Hya-Thread stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij de volumeverdeling op de lange termijn. Hya-Thread verzacht niet alleen diepe rimpels en vervangt het door ouderdom verloren volume, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke subtiele lift zorgen.

Een behandelingstechniek waarbij het verloren gegane volume opnieuw terug geplaatst wordt in de huid met een verjongd en jeugdig uiterlijk tot gevolg.

 

  • Stimuleert langdurige volumevergroting
  • Egaliseert diepere rimpels
  • Hersteld verloren volume
  • Contouren verstrakken door natuurlijk, zacht liftend effect
  • Brengt volume terug in je lippen

Hya-Threads Volume Full Face

€165

Behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, intensieve reiniging,  peeling,  behandeling met de nieuwste infusion pen icm DS10 serum, Skin Active, aanbrengen van de Hya-Thread draden icm hyaluron filer serum, infusion pen icm hyaluronzuur serum, Skin Active, verzorging

Meerprijs per Hya-Thread draad icm SB treatment €15

Aantal sessies per leeftijd

  • 22-35 jaar: gemiddeld 4 sessies per jaar
  • 36-44 jaar: gemiddeld 6 sessies per jaar
  • 45+ : gemiddeld 8 sessies per jaar

Hya-Thread Volume Zone

€125

Behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, intensieve reiniging,  peeling,  behandeling met de nieuwste infusion pen icm DS10 serum, Skin Active, aanbrengen van de Hya-Thread draden icm hyaluron filer serum op zone, infusion pen icm hyaluronzuur serum, Skin Active, verzorging

Zone: voorhoofd, ogen, wangen, jukbeenderen, rond mond, lippen

×

 

Hi!

Stuur me een bericht en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Groetjes, Brigitte

× Neem contact met mij op