https://www.studijobrigitte.nl

HYA THREAD Volume Behandeling

Collageen & Hyaluron twee bestanddelen die in onze huid voor stevigheid en volume zorgen. Deze twee werken s

Hyaluronzuur zorgt voor het volume in onze huid en bind zich aan het collageen en is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. hoe meer collageen er aanwezig is, hoe beter het hyaluron zich kan binden. En hoe voller, gladder de huid is. Hyaluron houdt water vast, waardoor de huid er stevig, strak en elastisch uitziet. Vanaf de leeftijd van 20 jaar vermindert het lichaam echter de productie van hyaluronzuur, waardoor het weefsel verzakt naarmate we ouder worden.

Collageen zorgt voor de stevigheid van onze huid. Vanaf ons 25ste levensjaar neemt het collageen rustig aan af, per levensjaar is dat zo’n 1%.
Vanaf ons 38/40ste levensjaar gaan de eerste tekenen van het ouder worden dan ook steeds meer opvallen. De eerste zichtbare lijntjes verschijnen rond de ogen, rond de mond en ons voorhoofd.

De huid die met de zwaartekracht in wisselwerking staat, zakt en typische zwaartekrachtrimpels worden zichtbaar.

Dit effect kunnen we tegengaan met de Hya-Thread techniek

Wat houd de Hya-Thread behandeling in

Bij deze methode brengen we, via een speciale door ons ontwikkelde techniek, hyaluronzuur op de huid aan, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

De Hya-Thread wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, waardoor niet alleen volume aan de huid wordt gegeven, maar ook diepe rimpels effectief worden behandeld.

Onze gespecialiseerde techniek maakt absorptie van de Hya-threads in de diepere huidlagen mogelijk, wat resulteert in zichtbare en langdurige verbeteringen.

Hya-Thread stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij de volumeverdeling op de lange termijn. Hya-Thread verzacht niet alleen diepe rimpels en vervangt het door ouderdom verloren volume, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke subtiele lift zorgen.

Een behandelingstechniek waarbij het verloren gegane volume opnieuw terug geplaatst wordt in de huid met een verjongd en jeugdig uiterlijk tot gevolg.

De Hya-Threads Lip Volume Techniek

Prijzen:

Hya-Thread Volume behandeling Full Face € 155,-

* intake gesprek

* Intensieve reiniging 

* Peeling

* Behandeling met de nieuwste infusion pen

* Aanbrengen van de Hya-Thread draden

* Hyalluronzuur 

* Op de huid afgestemde werkstoffen en boosters

* Bindweefsel massage

Hya-Thread Volume zone behandeling

Meerprijs per Hya-Thread icm SB Treatment €15

 

×

 

Hi!

Stuur me een bericht en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Groetjes, Brigitte

× Neem contact met mij op