Behandelingen

Ieder persoon is uniek en geen huid is hetzelfde, elke behandeling is verschillend en wordt op jouw huidbehoefte en wensen aangepast. 

Bij StudiJo Brigitte werken we alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmedische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. 

Voor iedere behandeling brengen we jouw huid in kaart door middel van de Cenzaa huidanalyse. Jouw huidconditie is de belangrijkste basis voor ons behandeladvies.

Om een zo goed en mooi mogelijk resultaat te krijgen worden er tijdens verschillende behandelingen diverse apparatuur ingezet. Deze worden pas op de dag van de behandeling bepaald en toegepast.

Ontspanning

Met de Wellness behandelingen van Cenzaa geniet je van het beste uit twee werelden; huidverbetering gecombineerd met ultieme ontspanning

Huidverjonging

Deze behandelingen zijn samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren. Huidproblemen en wensen worden effectief behandeld.

Voorafgaand aan de Skin Therapy behandelingen plannen wij een intakegesprek met je in. Bij een behandeling met de Cenzaa fruitzuren, doen we een patchtest om te kijken hoe jouw huid reageert.

Musthaves

Invloeden van interne en externe factoren zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. Door deze ‘Musthaves’ bij jouw gezichtsbehandeling te boeken krijgt je huid een extra oppepper afgestemd op jouw huidconditie op dat moment.

Korte behandelingen

Deze behandelingen zijn los of in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.

Neem contact met ons op voor advies of om een afspraak in te plannen:

    Ontspanning

    Huidverjonging

    Must Haves

    Korte behandelingen