Dermapen

Bij StudiJo Brigitte willen wij het beste voor jouw huid.

De DermaPen 4 is een innovatie op het gebied van Micro Needling en heeft alle facetten in zich om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen.
De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen zoalsonder andere oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, hyper en hypotrofische littekens, rokershuiden, acne en striae.

Doordat de DermaPen 4 op zeer gecontroleerde wijze de huid verbetert zijn we zelfs in staat een rosacea en couperose te behandelen. De vernieuwde techniek zorgt tevens voor een nog sneller herstel van de huid.

De mooiste resultaten zijn alleen te bereiken in kuurverband vanaf 4 behandelingen icm DP dermaceuticals. De prijs is vanaf €125,- per behandeling.

En omdat de huid zo intensief behandeld wordt is de aanschaf van een minimaal verzorgingspakket van DP Dermaceuticals verplicht.

Voordat de behandeling start doen we een intake en uitgebreide huidanalyse om te bepalen welk behandeltraject het mooiste resultaat zal geven. Hierna kunnen wij je precies vertellen wat de prijs voor jouw kuur is.

De Dermapen behandelingen zijn ook te combineren met zowel microdermabrasie en fruitzuurbehandelingen. Ook kunnen er kuren op maat gemaakt worden afhankelijk van de huidconditie en huidwensen.

Waarom de Dermapen 4?

Er zijn veel vergelijkbare namaakpennen op de markt voor een fractie van de prijs ten opzichte van de officiële Dermapen 4. StudiJo Brigitte heeft gekozen voor de officiële Dermapen 4.

Enkele verschillen:

  • Dermapen 4 heeft exclusieve gepatenteerde registraties
  • 16 Punts naaldpatroon
  • Hoogwaardige kwaliteit naalden, waardoor een kortere hersteltijd
  • Verstelbare naalddiepte, digitaal instelbaar
  • Meerdere snelheden technologie
  • Wetenschappelijk bewezen effectief

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Onderwerp
[Dermapen]