Dermapen-microneedling

De DermaPen 4 is een innovatie op het gebied van Micro Needling en heeft alle facetten in zich om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen.

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microkanaaltjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Na een microneedling behandeling met de Dermapen 4 ziet de huid er merkbaar gezonder, strakker, gladder en steviger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen.

Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, hals, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren.

Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen.

Tijdens de behandeling wordt er een cocktail van werkstoffen aangemaakt die voor jouw huidindicatie bestemd zijn, zo zie je al verbluffende resultaten in slechts één sessie.

Indicaties:

· Fijne lijntjes

. Diepe rimpels

. Verslapping 

· Littekens

· Pigmentatie

· Acne

. Acne-littekens

· Couperose/ Rosacea

Waarom de Dermapen 4?

Er zijn veel vergelijkbare namaakpennen op de markt voor een fractie van de prijs ten opzichte van de officiële Dermapen 4.

StudiJo Brigitte heeft gekozen voor de officiële Dermapen 4.

Enkele verschillen:

· Dermapen 4 heeft exclusieve gepatenteerde registraties

· 16 Punts naaldpatroon

· Hoogwaardige kwaliteit naalden, waardoor een kortere hersteltijd

· Verstelbare naalddiepte

· Meerdere snelheden technologie

· Wetenschappelijk bewezen effectief

Tijdens deze behandeling werk ik uitsluitend met de DP Dermaceuticals. De werkstoffen in deze producten zijn zo geconcentreerd en klein van molecuul, dat deze ten alle tijden veel dieper en veiliger in de huid kunnen werken na een verjongingsbehandeling.

Het maximale resultaat kunnen we alleen samen bereiken, daarom is het ook van belang de juiste geadviseerde producten thuis te gebruiken voor en na een verjongingsbehandeling.

Intake

Voor een verjongingbehandeling start ik altijd met een uitgebreid intakegesprek twee weken van tevoren waarbij jouw huidwensen worden besproken. 

Boek hiervoor een “Intake”

Tijdens deze eerste afspraak wordt uitgebreid aandacht besteed aan onderstaande items:

 • Skin Analyse incl. voorfoto’s 
 • Uitvoeren Patch Test
 • Doornemen Informed Consent – indicaties en contra indicaties
 • Bespreken van richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de behandelingen
 • Thuisverzorgingsprogramma ter voorbereiding en er ondersteuning van de behandelingen op jouw huid

Na de behandeling

 • Tot 24 uur na de behandeling kun je te maken hebben met roodheid, bloedpuntjes en een lichte zwelling.
 • 1-2 dagen na de behandeling: milde roodheid, bloedpuntjes lichte jeuk en een droog en strak gevoel.
 • 2-3 dagen na de behandeling: bovenstaande huidreacties verdwijnen, een lichte schilfering zou mogelijk kunnen zijn, je huid vernieuwt heel goed! Belangrijk dat je van de velletjes afblijft en er niet aan gaat krabben!
 • 3-4 dagen: de huid ziet er mogelijk droog uit.
 • 4-5 dagen: de huid ziet er normaal uit en is volledig hersteld.

Verzorging van de huid na de behandeling

 • Op de dag dat je behandeld bent mag de huid niet meer in aanraking komen met verzorgingsproducten. De huid mag niet meer gereinigd worden, dit i.v.m. warmte die nog in de huid aanwezig is en het herstelproces dat op gang is gebracht.
 • Gebruik de eerste 48 uur alleen milde producten die wij hebben voorgeschreven.
 • Bescherm de huid met SPF 50.
 • Vermijd harsbehandelingen in het gebied (een paar dagen voor en na de behandeling).
 • Vermijd spray tan.
 • 48 uur na de behandeling mag weer make-up aangebracht worden.
 • Vermijd tot 48 uur na de behandeling: zweten, zware inspanning, hete baden, douches, sauna en haarkleuring (alle vormen waarbij sprake is van warmteontwikkeling).

Belangrijk: Er worden altijd kuren op maat gemaakt, afhankelijk van de huidconditie en huidwensen. Deze behandeling kan alleen in kuurvorm. Een kuur bestaat uit minimaal 4 behandelingen om het hoogst haalbare resultaat te behalen. De interval tussen de behandelingen is afhankelijk van de huid-en behandelindicatie. Per behandeling kijken we hoeveel behandelingen er nodig zijn. 

Een Dermapen 4 behandeling kost € 130 per behandeling

Resultaat na 1 behandeling