https://www.studijobrigitte.nl

Huidverjonging

Huidverbetering

Misschien is je huid al in goede conditie en wil je dat ook zo houden. Of je hebt juist last van een onrustige huid, die je graag wilt kalmeren. Wat je wens ook is, bij StudiJo Brigitte help ik je aan een stralende gezonde huid.

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat je huid nodig heeft en wat je graag samen wilt bereiken. Het is mogelijk dat we bepaalde behandelingen combineren. Je krijgt een plan van aanpak op maat, dat volledig is afgestemd op jouw wensen en de behoeften van jouw huid. We kijken regelmatig of we op de goede weg zijn of dat er aanpassingen in het plan nodig zijn. Zo behalen we samen de mooiste resultaten.

Behandelingen

Een behandeling bij StudiJo Brigitte is geen standaardbehandeling. Ik kijk als je in mijn behandelstoel ligt altijd naar je huid , we overleggen wat je huid nodig heeft en passen daar de behandeling op aan. Als jij je huid thuis goed verzorgd met de producten die op jouw huid zijn afgestemd, leg je daarmee een goede basis voor een gezonde en stralende huid. De behandelingen in de salon versterken het effect van de thuisbehandeling.

×

 

Hi!

Stuur me een bericht en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Groetjes, Brigitte

× Neem contact met mij op