Huidverjonging

Deze behandelingen zijn samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren. Huidproblemen en wensen worden effectief behandeld.Voorafgaand aan de Skin Therapy behandelingen plannen wij een intakegesprek met u in. Bij een behandeling met de Cenzaa fruitzuren, doen we een patchtest om te kijken hoe de huid reageert.

Energy Bootcamp

Bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en een liftend effect. Door het stimuleren van het bindweefsel komt jouw huid in optimale conditie.

Behandeling: Geurreis, welkomsmassage, oppervlakte-en dieptereiniging, bindweefselmassage met power, masker, dag- en nachtverzorging, afsluiting met een kopje dream tea.

Behandeling van 45 minuten €50

Energy Bootcamp met ampul

Het optimale resultaat kan worden behaald wanneer de bindweefselmassage wordt toegepast in combinatie met een intensief ampul. Dit is een krachtige voor-en nabehandeling die wordt gebruikt met de Cenzaa bindweefselmassage.

Behandeling van 45 minuten €58,50

Derma Peel Therapy

Intensieve huidverjongende fruitzuurbehandeling, fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen…(lees meer)

De AHA Therapy is een behandeling gericht op huidverbetering en herstel. Om de huid te voorzien van de juiste producten worden alle huidzones in kaart gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico of Glycol Therapy. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid flora in balans komen en de talgreductie verminderen.

Voor een optimaal resultaat zult u de AHA in een kuur van 6 behandelingen moeten doen. Wij bieden daarbij een illuminating skin peel bij aan. De illuminating skin peel gebruikt u als voorbehandeling. Het beste resultaat krijgt je als je de kuur doet in combinatie met de Cenzaa producten.

Voor we beginnen met de kuurbehandeling, wordt eerst een intake en patchtest gedaan om te kijken hoe de huid reageert. Tijdens deze intake leg ik de behandeling uit en stel ik samen met jou een behandelplan op.

Behandeling: Geurreis, welkomsmassage, oppervlakte-en dieptereiniging, AHA fruitzuurbehandeling, masker, dag- en nachtverzorging, afsluiting met een kopje dream tea.

Behandeling van 45 minuten €57,50

Say Goodbye To Wrinkles

Deze behandeling is een combinatie van de Derma peel Therapy en de Energy Bootcamp. Meerdere huidproblemen worden doelgericht aangepakt

Deze behandeling is zoals alle Skin Therapy behandelingen los te boeken; echter voor een optimaal resultaat wordt een kuur aanbevolen.

Behandeling van 60 minuten €72,50

Anti Age Special

Intensieve uitgebreide behandeling waar alleen gebruik wordt gemaakt van diverse apparatuur. Deze behandeling is voor verschillende huidindicaties in te zetten. Voor de verbetering van de huidstructuur, fijne lijntjes, rimpeltjes, versteviging, verfijning van poriën, wallen/kringen..

Behandeling: Oppervlakte reiniging, Skin Peeler, Microdermabrasie, ampul/ vliesmasker, Ultrasound, Iontoforese, Cryolisatie, dag- en nachtverzorging.

Behandeling van 75 minuten €75

Dermapen 4

Maak kennis met de innovatie op het gebied van Microneedling. Huidverbetering op het allerhoogste niveau!

Behandeling van 45 minuten €125 

 

Neem contact met ons voor advies of wanneer je een afspraak wilt maken:

    MUST HAVES

    WEBSHOP