https://www.studijobrigitte.nl

Cenzaa 6 stappenplan

Cenzaa

In mijn salon werk ik met het prachtige merk Cenzaa, een 100% Nederlands merk. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, huidtherapie en wellness met elkaar combineert.

Cenzaa ontwikkelt producten voor iedere huidwens en ieder huidprobleem, met het hoogst haalbare resultaat als uitgangspunt, huidverbetering op het allerhoogste niveau.

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten met respect voor de natuur. De natuurlijke producten voelen niet alleen zijdezacht aan, maar dringen door tot de diepere huidlagen waardoor de huid optimaal herstelt en we maximale huidverbetering kunnen bereiken.

Cenzaa is:

⋅ Dierproefvrij 

⋅ Bevat natuurlijke ingrediënten 

⋅ is van minerale oliën

⋅ Vrij is van parabenen

⋅ Geen synthetische parfum bevat

⋅ Milieuvriendelijk is

Samen met jou gaan we voor het hoogst haalbare resultaat en de mooiste versie van jezelf!

Stap 1

REINIGEN VAN HET GEZICHT

De Cenzaa reinigingsproducten gebruik je ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking.

Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën.

Alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Stap 2

DIEPTEREINIGING VAN HET GEZICHT

Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen.

Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd.

Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan de Illuminating Mist met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

Stap 3

HET SERUM OF COMPLEX

Een complex of serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”.

Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende.

Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Stap 4

DE 24H GEZICHTSCRÈME

Een crème gebruik je om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren.

De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering.

Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 5

HET GEZICHTSMASKER

Cenzaa maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa masker zorgt voor de oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap.

De huid wordt tijdelijk afgesloten wat ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijderd.

Net zoals bij sporten is regelmatig gebruik van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

Stap 6

BESCHERMEN VAN DE HUID

Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon.

Maak er daarom een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa cremes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter.

Ook in de winter (of wanneer het bewolkt is) is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen straling. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF15, 25 en 50.

×

 

Hi!

Stuur me een bericht en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Groetjes, Brigitte

× Neem contact met mij op